Vi kan fokusera på att vara familj och jag har ork att vara pappa!

Johan, pappa till Alva

Funka i familjen

Är du världens tröttaste förälder?

Är du trött på att vara bemanningsansvarig, utredare och jurist samtidigt som du ska vara tröstare, kämpe, sagoberättare och familjeförsörjare? Vi vet hur det är och vi vet hur vi kan hjälpa dig. Lyft luren, ring 010-206 58 00, hoppa in i baksätet och lämna över ratten till oss!

Att ha assistans i familjen kan vara jobbigt, men att inte ha assistans som man behöver är ännu värre. För att bedöma om just ert barn har rätt till assistans så behöver man göra en ansökan om personlig assistans till Kommun eller Försäkringskassa.

Vi utför personlig assistans med särskild inriktning mot barn och unga där vi jobbar aktivt med ett familjeperspektiv på assistansen. Vi finns för de familjer som vill fokusera på att vara familj, och låta oss ta hand om resten.

Superhjältar med extra allt

När ni har ett beslut gäller det nu att ha grymma assistenter som verkligen är engagerade i sitt jobb och brinner för att göra skillnad för er – och vill stanna kvar! När vi rekryterar lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet för just er familj och om möjligt ännu mer på att säkerställa att det är en person som lever Plusfamiljens värderingar i sitt sätt att vara i form av en nytänkande och engagerad medmänniska. Våra assistenter är bärare av vår kultur och tankesätt. Vi tar vårt arbetsgivaransvar på största allvar och ska alltid göra vårt yttersta för att våra assistenter ska känna sig hemma hos oss.

Egen kundansvarig

Bakom kulisserna jobbar vi med all övrig administration och organisatoriska krav som ställs på en assistansanordnare och tillika arbetsgivare. Personalen ska få lön varje månad, känna sig sedda och väl omhändertagna. Vi ska följa och vara uppdaterade på kollektivavtal och branschens lagkrav och riktlinjer. Vi ska dessutom se till det viktigaste av allt, att vi levererar assistans i världsklass till just er familj och era behov som förändras över tid, och då krävs det att vi planerar, levererar, utvärderar och uppdaterar. Hos oss får du en assistansanordnare som lägger tid och engagemang i att jobba smart med det osynliga. Ni som familj har er egna kundansvarige som håller i alla trådar kring er assistans och är den ni har kontakt med till vardags efter era önskemål.