Våra ledord - mänskligt, nytänkande och engagerade genomsyrar allt vi gör 

Personlig Assistans
Genom våra tjänster ska vi vara drivande i att ge varje människa rätten att leva sitt liv efter sin dröm. Vi som jobbar här vill vara med och göra världen till en härligare plats. Att jobba inom Plusfamiljen Funka innebär att vara del av något större. För oss handlar vårt arbete att i första hand om att göra skillnad för människor som behöver det som mest. Våra ledord - mänskligt, nytänkande och engagerade genomsyrar allt vi gör. 

Det vi kan se är att olika stadier i livet kräver olika sätt att hantera assistansen.  

Vad FUNKAR för dig?
Att ha personlig assistans kan vara mycket jobb. Hur man än lindar in det och hur bra assistenter man än har, så är det så. Vi på Funka ser vårt jobb som att göra din assistans så friktionsfri som bara är möjligt. Där din assistans tar minimalt utrymme i ditt liv så att du har tid att pyssla med sånt som du tycker om. Vi finns för dig som vill fokusera på livet och låta oss ta hand om resten. Det vi kan se är att olika stadier i livet kräver olika sätt att hantera assistansen, därför har vi valt att kategorisera våra tjänster i tre inriktningar. Till vänster kan du läsa mer om våra inriktningar – Funka i familjen, Funka i vuxenlivet och Funka som ung

Bakom kulisserna jobbar vi med all övrig administration och organisatoriska krav som ställs på en assistansanordnare och tillika arbetsgivare. Personalen ska få lön varje månad, känna sig sedda och väl omhändertagna. Vi ska följa och vara uppdaterade på kollektivavtal och branschens lagkrav och riktlinjer. Vi ska dessutom se till det viktigaste av allt, att vi levererar assistans i världsklass till just dig och dina behov som förändras över tid, och då krävs det att vi planerar, levererar, utvärderar och uppdaterar. Hos oss får du en assistansanordnare som lägger tid och engagemang i att jobba smart med det osynliga. Ni som familj har er egna kundansvarig som håller i alla trådar kring er assistans och är den ni har kontakt med till vardags efter era önskemål.